2023. június 8. csütörtök - Medárd
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Belépés
Emlékezz rám
A Rókusi Katolikus Plébániával összefogva idén 66 rászoruló család életébe csempésztünk egy kis fényt a közelgő szeretet ünnepén.
2020. november 13-án, pénteken került sor a Bolyai Matematika Csapatverseny megyei fordulójára.
A Rókusi Plébánia ebben az évben is tartós élelmiszerrel segíti karácsonykor az arra rászoruló családokat. Kérjük Önöket, hogy ha tehetik, december 1. és 15. között juttassák el adományaikat iskolánk portájára.
Október 16-án iskolánk megújult DÖK-csapata szabadtéri DÖK-jó Halloween partyt szervezett az udvaron.
Az iskolai könyvtárak nemzetközi hónapjához igazodva 2013 óta szervezzük meg diákjaink számára a könyvtári éjszakát. Így 2020. október 22-én már a VIII. Könyvtári éjszaka került megrendezésre.
  Tájékoztatjuk a Tisztelt Szülőket, hogy az iskola munkatervének megfelelően dec. 12-én (szombaton) tanítási szünet lesz.
Tisztelt Szülők! 2020. december 1-től a testnevelés tanárok kivételével jelzik a tanárok a Google Classroom felületén az órán elvégzett anyagot
Az ősz több szakmai sikert hozott intézményünk számára, mely pedagógusaink elhivatottságát, felkészültségét, a pedagógiai tevékenységük színvonalát bizonyítják.
Egy iskoláról sokféleképpen informálódhatunk. de a legjobb mégis az lenne, ha titokban bekukucskálhatnánk és megleshetnénk órákat. Néhány perces filmünk ezt az élményt kínálja.
Iskolánk tornászai októberben végre versenyezhettek. Szinte minden hétvégére jutott egy kis megmérettetés valamelyik korosztálynak.
Szülők figyelmébe...
Szegedi Arany János Általános Iskola 6724 Szeged, Kukovecz Nana utca 4-6
Telefon: 62/547-056 Fax: 62/547-056