2018. december 13. csütörtök - Luca, Otília
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Belépés
Emlékezz rám
A nyári napközi 1-2. osztálya ellátogatott a Szegedi Tűzoltóságra, ahol Ménesi Máté (2.c osztályos tanuló) édesapja beszélt nekünk a hivatásos tűzoltók munkájáról.
  A nyolcadikosok egy részét az utolsó csütörtökön délelőtt közös bowlingozással jutalmaztuk!
Az iskolai nyári napközi (június 18-29.) szerveződésével kapcsolatosan a következő tájékoztatást adjuk:
  Június 7-10-ig rendezték meg Nyíregyházán a 4.korcsoportos összevont labdajáték Diákolimpiát, amelyre bejutott iskolánk fiú röplabdacsapata.
Május 31 és június 3.között rendezték Kecskeméten a 3.korcsoportos összevont labdajáték Diákolimpia országos döntőjét, ahol iskolánk fiú röplabda csapata is képviseltette magát és a 7.helyet szerezte meg.
Iskolánk a nyári szünet időtartama alatt az alábbi ügyeleti napokon tart nyitva 9-13 óráig:
A tanév végén, kicsit belefáradva az egész éves hajtásba, de nagy reményekkel és várakozással nekiindultunk felfedezni a Bükk hegység rejtett szépségeit.
A Magyar Természettudományi Társulat által kémia témakörben szervezett versenyt, a magyarországi és határon túli, magyar anyanyelvű iskolák 13-14 éves (hetedik és nyolcadik évfolyam) tanulói számára hirdette meg.
A 6. évfolyam 70 diákja várta izgatottan a bükki erdei iskolát.
A Szegedi Arany János Általános Iskola 7. évfolyama és pedagógusai a Határtalanul program keretében Erdélyben jártak 2018. május 24-29 között.
Szülők figyelmébe...
Szegedi Arany János Általános Iskola 6724 Szeged, Kukovecz Nana utca 4-6
Telefon: 62/547-056 Fax: 62/547-056