2018. október 22. hétfő - Elõd
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Belépés
Emlékezz rám
A Magyar Természettudományi Társulat által kémia témakörben szervezett versenyt, a magyarországi és határon túli, magyar anyanyelvű iskolák 13-14 éves (hetedik és nyolcadik évfolyam) tanulói számára hirdette meg.
A 6. évfolyam 70 diákja várta izgatottan a bükki erdei iskolát.
A Szegedi Arany János Általános Iskola 7. évfolyama és pedagógusai a Határtalanul program keretében Erdélyben jártak 2018. május 24-29 között.
Május 19-én rendezték meg az Országos Angol Tanulmányi  verseny harmadik, utolsó, szóbeli fordulóját Békéscsabán, a JankayTibot Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában.
A közétkeztetés biztosításához használt nyomtatványok frissítésre kerültek
  Június 7-10-ig rendezték meg Nyíregyházán a 4.korcsoportos összevont labdajáték Diákolimpiát, amelyre bejutott iskolánk fiú röplabdacsapata.
Május 31 és június 3.között rendezték Kecskeméten a 3.korcsoportos összevont labdajáték Diákolimpia országos döntőjét, ahol iskolánk fiú röplabda csapata is képviseltette magát és a 7.helyet szerezte meg.
Április 13-án került megrendezésre a Tudásbajnokság megyei döntője Makón. Iskolánk alsó tagozatát 28 tanuló képviselte.
Május 28-án egy népes csapat (53 fő) ellátogatott a Szegedi Meteorológiai Intézetbe és a Szegedi Repülőtérre, hogy választ kapjon erre a kérdésre (is).
Május 12-én, szombaton rendeztük meg az Alapítványi gálaműsorunkat. Az iskola apraja-nagyja heteken keresztül készült erre a napra.
Szülők figyelmébe...
Szegedi Arany János Általános Iskola 6724 Szeged, Kukovecz Nana utca 4-6
Telefon: 62/547-056 Fax: 62/547-056