2017. augusztus 18. péntek - Ilona
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Belépés
Emlékezz rám
Április 5-én rendezték a röplabda 3.korcsoportos Diákolimpia megyei döntőjét, ahol iskolánk leány csapata a harmadik, a fiú csapat az első helyet szerezte meg és bejutott az országos elődöntőbe.
Zsúfolásig megtelt aulában zenével, tánccal és versekkel zártuk le az idei tanév Óvodaprogramját.  
A Torna Diákolimpia Országos Döntőjén „B” kategóriában 6 csapatunk fog versenyezni, hiszen az Országos elődöntőn minden csapat a dobogón állhatott!
  Idén is megvártuk az első igazi tavaszi napsütést, hogy megrendezhessük iskolán szavalóversenyét.
Megérkezett iskolánkba a nyári önkormányzati napközis tábor kiírása és a Jelentkezési lapok. A Tájékoztatót megtekinthetik az iskola portájánál is. Jelentkezési lapot letölthetnek a honlapunkról, kérhetnek az iskola portáján vagy az osztályfőnöktől.
Időpontváltozás! Étkezési térítési díj befizetés 2017. áprilisra hónapra:2017. április 11–én (kedd) 10:00 – 17:00-ig és 2017. április 20-án (csütörtök) 7:00 – 13:40-ig.
Idén Bohinj mellett tettük le a voksunkat. Úgy döntöttünk; irány Szlovénia!
  Idén is vetélkedtek a legkisebbjeink!
Március 24-én a Szegedi Gregor József Általános Iskolában került sor a város általános iskoláinak Víz Világnapja alkalmából rendezett vetélkedőre.
Amennyiben a következő tanévre vonatkozóan a hit- és erkölcstan tantárgyra vonatkozó ez évi választásukat módosítani kívánják, azt május 20-ig írásban kell közölniük az iskola igazgatójával és az egyházi jogi személy képviselőjével is.
Szegedi Arany János Általános Iskola 6724 Szeged, Kukovecz Nana utca 4-6
Telefon: 62/547-056 Fax: 62/547-056