2021. október 26. kedd - Dömötör
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Belépés
Emlékezz rám
Ismerjen meg minket beiskolázási oldalunkon keresztül!
Szeptember 13. és 18. között a 7. és 8. évfolyamos tanulók a „Határtalanul” program támogatásának köszönhetően Erdély szépségeivel ismerkedtek meg.
Az UNESCO Nemzetközi Tanácsa Yehudi Menuhin hegedűművész kezdeményezésre emelte október 1-jét A ZENE VILÁGNAPJA rangjára. Iskolánkban koncerttel emlékeztünk erre.
2021. október, november, december, illetve 2022. január havi étkezési térítési díj készpénzben történő befizetésére az alább kihirdetett befizetési napokon van lehetőség az NGSZ Központban.
G Suite for Education - Adatvédelmi nyilatkozat
Az elmúlt hetekben megnövekedett fertőzések miatt 2021. október 20-tól visszavonásig javasoljuk intézményünk közösségi tereiben a maszk viselését.
Iskolánk Diákönkormányzata ebben a tanévben sem tétlenkedik. Verőfényes napsütésben szerveztük meg a Magyar Sport Napjához kapcsolódva idei DÖK-napunkat a Tisza partján.
Emberi Erőforrások Minisztere a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet a Szegedi Arany János Általános Iskola intézményvezető (magasabb vezető) beosztás ellátására.
A következő tünetek észlelése esetén a gyerek nem mehet gyerekközösségbe:
Szülők figyelmébe...
Szegedi Arany János Általános Iskola 6724 Szeged, Kukovecz Nana utca 4-6
Telefon: 62/547-056 Fax: 62/547-056