2022. október 5. szerda - Aurél
Ingyen tankönyvre jogosult felsős diákjaink a tankönyveket 2016. augusztus 24-én 7-17 óra között vehetik át...
A tankönyvek átadására szeptember 1-jén kerül sor osztálykeretben. A Kello a fizetősök számára (4-8. évf.) a csekket az iskolába küldi, aminek befizetési határideje: szeptember 15.
A tavalyi évhez hasonlóan ebben az évben is a Kello díjbekérőt fog küldeni lakcímükre a rendelt tankönyvek árának kiegyenlítéséhez. A tankönyvek árának befizetési határideje augusztusban lesz.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a fizetős diákok részére kiküldött díjbekérők fizetési határideje július 31-ről augusztus 15-re változott! Tájékoztatjuk továbbá, hogy a KELLO előkészíti annak a lehetőségét, hogy az ország különböző pontjain a díjbekérők ellenértéke iskolakezdési utalvánnyal kiegyenlíthető legyen. A pontos és részletes információkat 2013. július 15-ig a KELLO honlapján közzé teszik.
Kedves Szülők! Honlapunkról is eléhetővé tesszük az Emberi Erőforrások Minisztériuma Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság két tájékoztató anyagát, mely a Magyar Államkincstár honlapján is megtalálható.
Tankönyvosztás 2014. aug. 25-26-án 8-18 óra között lesz a könyvtárban.
A KELLO által minden iskolás gyermek nevére kipostázott díjbekérőt 2013. augusztus 1-jétől a kijelölt postahivatalokban, valamint a kialakításra kerülő KELLO-pontokon Iskolai Erzsébet-utalvánnyal, Sodexo Iskolakezdési utalvánnyal, Posta Paletta Iskola utalvánnyal, Edenred Ticket Service beiskolázási utalvánnyal, illetve Puebla beiskolázási utalvánnyal is ki lehet majd egyenlíteni. A KELLO-pontokon pedig az OTP Cafeteria kártyát is elfogadják majd. A befizetési határidő július 31-ről augusztus 15-re módosult.
Szegedi Arany János Általános Iskola 6724 Szeged, Kukovecz Nana utca 4-6
Telefon: 62/547-056 Fax: 62/547-056