2019. június 20. csütörtök - Rafael
2015. szeptember 27-én, vasárnap utcai futóverseny lesz. A nevezéshez a szervező tanár által kiadott nyilatkozatot ki kell tölteni.
Kedves Szülők! Honlapunkról is eléhetővé tesszük az Emberi Erőforrások Minisztériuma Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság két tájékoztató anyagát, mely a Magyar Államkincstár honlapján is megtalálható.
Iskolánk a nyári szünet időtartama alatt az alábbi ügyeleti időpontokban tart nyitva 8-12 óráig:
Az iskolai nyári napközire vonatkozóan az alábbi táblázatból tájékozódhatnak szervezett programjainkról és a csoportbeosztásról.<br /> <br /> A reggeli gyülekező 7,3o-8,oo között lesz, a napközi 16,oo óráig tart, 16,3o-ig felügyeletet biztosítunk.<br /> <br /> Arra kérjük Önöket, hogy a gyerekeknél minden nap legyen bőséges innivaló, továbbá hozzanak magukkal apró társas játékokat, udvaron használható sporteszközöket, legyen náluk olló, ragasztó és a tolltartójuk.<br />
A felvett osztályok névsorai itt olvashatók
  A Bodor Karate és Rekreációs Közhasznú Sportegyesület felvételt hirdet, minden olyan diák , vagy leendő diák számára, akik érdeklődnek a harcművészetek iránt. Szívesen fogadjuk az óvodásokat és ettől az évtől a felnőtteket is.
A tankönyvek átadására szeptember 1-jén kerül sor osztálykeretben. A Kello a fizetősök számára (4-8. évf.) a csekket az iskolába küldi, aminek befizetési határideje: szeptember 15.
Javítóvizsga, tankönyvosztás, ebédbefizetés, évnyitó
Május 15-én színes gála műsor keretében ünnepeltük iskolánk alapításának 25. évfordulóját. Lelkes diákjainkhoz csatlakozott néhány egykori tanítványunk, sőt szülő és kolléga is.
Márciusban hirdettük meg az óvodásoknak az „Iskolás leszek!” című rajzpályázatunkat.
Szegedi Arany János Általános Iskola 6724 Szeged, Kukovecz Nana utca 4-6
Telefon: 62/547-056 Fax: 62/547-056