2019. április 22. hétfő - Csilla, Noémi
A  Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya a "Házhoz megyünk" elnevezésű országos rendőrségi prevenciós prorgram keretében vagyonvédelmi témájú "családi" vetélkedőt szervez a Szegedi Vadasparkban 2016. április 16-án.
Amennyiben a következő tanévre vonatkozóan a hit- és erkölcstan tantárgyra vonatkozó ez évi választásukat módosítani kívánják, azt május 20-ig írásban kell közölniük az iskola igazgatójával és az egyházi jogi személy képviselőjével is.
November 27-én, a hónap utolsó péntekén ismét megrendezzük a sokak által már nagyon várt  Cserebere vásárunkat az iskola szinte összes termeiben.
Egymás megismerésének és elfogadásának fontosságára hívja fel a figyelmet a Színezd át! elnevezésű, május végén indult országos programsorozat. A Kaposváron útnak indított országos rendezvénysorozat 2015. szeptember 20-án a Szegedre érkezik.
  A Bodor Karate és Rekreációs Közhasznú Sportegyesület felvételt hirdet, minden olyan diák , vagy leendő diák számára, akik érdeklődnek a harcművészetek iránt. Szívesen fogadjuk az óvodásokat és ettől az évtől a felnőtteket is.
Önkormányzati nyári napközis tábor június 27. és augusztus 5. között 6 turnusban. Helyszín: Tarjáni Kéttanyelvű általános Iskola.
Szeretsz LEGÓzni? Úgy gondolod, hogy különb építményeket tudsz létrehozni, mint bárki más? Akkor itt az idő, hogy megmutasd, mit tudsz!
Bulgária, 2016. 01. 23-30.
2015. szeptember 27-én, vasárnap utcai futóverseny lesz. A nevezéshez a szervező tanár által kiadott nyilatkozatot ki kell tölteni.
Kedves Szülők! Honlapunkról is eléhetővé tesszük az Emberi Erőforrások Minisztériuma Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság két tájékoztató anyagát, mely a Magyar Államkincstár honlapján is megtalálható.
Szegedi Arany János Általános Iskola 6724 Szeged, Kukovecz Nana utca 4-6
Telefon: 62/547-056 Fax: 62/547-056