2021. július 25. vasárnap - Jakab, Kristóf
A Rókusi Plébánia ebben az évben is tartós élelmiszerrel segíti karácsonykor az arra rászoruló családokat. Kérjük Önöket, hogy ha tehetik, december 1. és 15. között juttassák el adományaikat iskolánk portájára.
2020. október 1-jétől kötelező a köznevelési intézményekben érkezéskor a testhőmérséklet mérése.
A következő tünetek észlelése esetén a gyerek nem mehet gyerekközösségbe:
A Király-König Péter Zeneiskola furulya és fagott tanszakára még van lehetőség jelentkeznie a zenélni vágyó tanulóknak!
Az augusztus 31-én 17 órakor kezdődő tanévnyitó ünnepségünkön csak az első és az ötödik évfolyam vesz részt. Az elsősökkel maximum két hozzátartozó jöhet, az ötödikes tanulókkal egy sem.
Az ősz több szakmai sikert hozott intézményünk számára, mely pedagógusaink elhivatottságát, felkészültségét, a pedagógiai tevékenységük színvonalát bizonyítják.
A nevelési-oktatási intézményt kizárólag COVID-19 fertőzés tüneteit nem mutató, egészséges gyermek, tanuló látogathatja, akutan náthás, köhögős, lázas beteg maradjon otthon. Az oktatásban, nevelésben, ill. az intézmény működtetésében csak COVID-19 tünetektől mentes, egészséges dolgozó vehet részt.
A járványügyi helyzetre való tekintettel az alábbi szabályokat kérjük betartani:
Eső, vihar esetén az évnyitó ünnepséget a tornateremben tartjuk. Ez esetben az elsős tanulókkal csak egy felnőtt kísérő jöhet be az ünnepségre. A tornateremben a szülők számára a szájat és orrot eltakaró maszk viselése kötelező.
Mára minden akadály elhárult: idén is megszervezhetjük kenesei táborunkat augusztus 19 és 24 között.
Szegedi Arany János Általános Iskola 6724 Szeged, Kukovecz Nana utca 4-6
Telefon: 62/547-056 Fax: 62/547-056