2020. július 9. csütörtök - Lukrécia
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Belépés
Emlékezz rám
Tájékoztató az étkezési ETELKA-portál regisztrációhóz  
2016. december 29, csütörtök

Tisztelt Szülők!

Bizonyára hallottak róla, hogy gyermekük menza ügyeit és a 2017. január havi étkezési díj befizetését már intézhetik az interneten keresztül is.

Ha ezt a módot választják, akkor bankkártyával is tudnak fizetni.

Az iskolában továbbra is csak készpénzt és „Erzsébet” utalványt áll módunkban elfogadni.

Ha az étkezés ügyintézését internetes módon óhajtja a jövőben intézni, akkor az alábbiak közül választhat: vagy

  • Személyesen megjelenik az iskola NGSZ-es gazdasági irodájában és megadja az Ön e-mail címét. ( 8  - 12 óra között )
  • Az alábbi e-mail címre elküldi a tanuló nevét, lakcímét, osztályát és a szülő által használt e-mail címét.  Az adatokat az alábbi címre kérjük küldeni: arany.iskola@ngsz.hu

Az adatokat legkésőbb 2016. december 30 (péntek) 12 óráig tudjuk csak fogadni.

Az elektronikus elérhetőség megadását követően az NGSZ -es dolgozók felrögzítik a tanuló adatait, és a szülő e-mail címét az Etelka portálra - így történik a regisztráció.

Ekkor kapnak egy automatikus link értesítést az Önök által megadott e-mail címre az aktiváláshoz.

Az aktiválás megerősítését követően a Portál használható.

A regisztráció és az aktiválás folyamatáról a részletes információk megtalálhatóak az automatikusan küldött e-mailekben. Az adatok pontos megadása elengedhetetlen a közétkeztetés zökkenőmentes biztosításához.

MEGRENDELNI: étkezést rendelni és térítési díjat fizetni tárgyhónap hátralévő napjaira és tárgy-hónapot követő hónapra, tárgyhó 10. napjától 27- ig napjáig lehetséges.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK: étkezést lemondani/megrendelni a lemondással/megrendeléssel érintett napot megelőző munkanap reggel 9 óráig lehet. A lemondás/megrendelés akkor tekinthető érvényesnek, ha sikeres tranzakció értesítés érkezik.

Azok a szülők, akik már kaptak automatikus linket e-mail címükre, azoknak már csak aktiválni kell a rendszert – nem kell az iskolában az NGSZ -es irodába menni.

-----------------------------------------------------------------------------------

Tájékoztatom, hogy az Általános Iskolában 2017. január 1-étől az iskolában nem lesz közétkeztetésért felelős NGSZ által foglalkoztatott közalkalmazott, így nincs lehetőség az egyéni étkeztető kártyák elkészítésére. Ennek eredményeképpen az NGSZ az általános iskolákban is lehetővé teszi a lakcímkártya és a diákigazolvány használatát az étkezés igénybevételéhez.

2017. január 1-től mindent, ami az étkezéssel kapcsolatos az NGSZ Közétkeztetési Ügyfélszolgálata intéz (6724 Szeged, Huszár u. 1.  - Tel: +36 62 561960)

2017. január 1-étől az általános iskolában a szülőnek, törvényes képviselőnek az NGSZ ügyfélszol-gálatára írásban (kozetkeztetes@ngsz.hu) kell jelezni, ha a gyermek elveszi étkeztető kártyáját, ha a kártya megrongálódik, vagy az étkeztetéshez használt okmány azonosítószáma megváltozik.

Az e-mailnek tartalmaznia kell a gyermek intézményét (ahol tanulói jogviszonya van) nevét és osztályát, születési dátumát, anyja nevét, a használni kívánt okmány megnevezését, (lakcímkártya, diákigazolvány) és annak vonalkód számát. Az ügyfélszolgálaton történő rögzítést követően másnaptól az új azonosítóval történhet az étkezés.

Az NGSZ az általános iskolák esetében továbbra is lehetőségként meghagyja a laminált egyéni étkeztető kártyák használatát. Amennyiben elveszett, megrongálódott a kártya és a szülő továbbra is egyéni étkeztető kártyával kívánja igénybe venni az étkeztetés, akkor az NGSZ ügyfélszolgálatán (Huszár u. 1) személyesen van lehetősége ennek igénylésére, 100 Ft/kártya ellenérték kifizetéssel.

Szegedi Arany János Általános Iskola 6724 Szeged, Kukovecz Nana utca 4-6
Telefon: 62/547-056 Fax: 62/547-056