2018. szeptember 26. szerda - Jusztina
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Belépés
Emlékezz rám
Sítábor 2018  
2018. március 19, hétfő

A tavalyi nagyszerű élmények miatt idén is Szlovénia mellett tettük le voksunkat, és visszatértünk Bohinjba. Felkerekedtünk és március 11-én elindultunk, hogy kiélvezzük a pár napos szünetet és csak március 17-én jöttünk haza. Ráadásul ugyanazzal a busszal és sofőrrel, mint tavaly, viszont nem ugyanazokkal a sportolni vágyó fiatal titánokkal. Jóval többen indultunk útnak, hiszen sokan autóval vállalták a hosszú utat.

Azért a szállást már sokan ismerték, most is kényelmesen elfértünk. Csak mi voltunk a szállodában, más vendég nem! A korábbi étkeztetést idén svédasztalos megoldásra váltották, aminek szintén örülhettünk.


Az időjárás nem volt hozzánk olyan kegyes, mint tavaly. Sokat is emlegettük az előző évet és jöttek a „Bezzeg tavaly…” – kezdetű mondatok. Kaptunk hideget-meleget, de azért bírtunk sízni. A kedd , szerda napocskás részletei után, csütörtökön és pénteken a látási viszonyok is romlottak, mert konkrétan ködben, ill. felhőben voltunk és gyakran metsző szél nehezítette a felvonózást is. Péntek délutánra minden kiderült. Az időjárás is és mi is mosolyogtunk. J

Sok kezdővel érkeztünk, de már középhaladókkal jöttünk vissza Magyarországra. Ők is és a középhaladó, ill. haladó csoportunk tagjai is szépen fejlődtek. Mivel mindenki fegyelmezetten betartotta az utasításokat és tanácsokat, megúsztuk komolyabb baleset nélkül az egész utat.

Jövőre is szerencsét próbálunk! Várunk minden érdeklődőt szeretettel! Addig is néhány kép kedvcsinálónak!

https://photos.app.goo.gl/TovfgJs6vwxbYamj2

Szegedi Arany János Általános Iskola 6724 Szeged, Kukovecz Nana utca 4-6
Telefon: 62/547-056 Fax: 62/547-056