2019. július 18. csütörtök - Frigyes
Playschool előkészítő óvodásoknak  

Tisztelt Szülők!

Az Arany János Általános Iskola új típusú angol tagozata a Playschool. A nyelvet első évfolyamtól kezdődően magas óraszámban, kis létszámú csoportokban tanítjuk. Az akkreditált programot a Pécsi Tudományegyetem angol tanszékével közösen dolgoztuk ki.

Célunk az, hogy a legfogékonyabb életkorban keltsük fel a kisgyermekek érdeklődését a nyelv és a nyelvtanulás iránt. A hatékony nyelvoktatás eredményeként a nyolcadik évfolyam végére tanítványaink magabiztosan kommunikáljanak angol nyelven, képesek legyenek idegen nyelven is eredményesen elsajátítani az egyes tantárgyak ismeretanyagát.

Angol nyelvű programunk (Playschool) jellemzői

  • gyermekközpontú, életkori sajátosságokra épít
  • játékos módszerek alkalmazása
  • a nyelvtanítás tevékenységek (játékok, mesék, drámajátékok, kézműves foglalkozások, mondókák, versek, dalok) köré szerveződnek
  • gazdag szókincs kialakítása
  • a kommunikáció áll a nyelvtanítás középpontjában

Óraszámok

1-2. évfolyam: heti 4 óra
3-4. évfolyam: heti 5 óra
5-8. évfolyam: heti 5 óra + 1 lektori óra anyanyelvi tanárral

Szeretettel várjuk az érdeklődő szülőket szülői értekezletre és Playschool bemutató óránkra, melynek időpontját az aktuális tanév leendő elsősöknek szóló programjában tettünk közzé.

Szeretettel várjuk az óvodásokat Playschool előkészítő foglalkozásainkra.

Jelentkezési lap elérhető itt.

Szívesen válaszolunk kérdéseikre. Az intézménvezetőnél érdeklődhetnek telefonon (62/547-056), vagy előre egyeztetett időpontban személyesen.

Várjuk érdeklődésüket!

Szegedi Arany János Általános Iskola 6724 Szeged, Kukovecz Nana utca 4-6
Telefon: 62/547-056 Fax: 62/547-056