2023. június 8. csütörtök - Medárd
Kedves Olvasó!  

Arany évkönyvz Arany János Általános Iskola 20 éves. Születésnapunkra készült el új honlapunk és benne a digitális évkönyv, amellyel – a kor technikai lehetőségeit kihasználva, szakítva a szokásokkal – új hagyományt teremtünk. Virtuális évkönyvünkbe mindenki belelapozhat, aki kötődik az iskolához. Közel háromezer régi és jelenlegi tanítvány, több mint száz pedagógus, iskolai dolgozó, szülők és családtagok, akiknek az életét közvetlenül vagy közvetve befolyásolta intézményünk. Mindannyian ugyanannak
a közösségnek a tagjai vagyunk.

Internetes szörfözésre invitáljuk az érdeklődőket. Felelevenítjük iskolánk múltját, bemutatjuk a nagy tanáregyéniségeket.
A ka­len­dárium nézegetése közben képet alkothatunk a mai „aranyosok” hétköznapjairól is. Igazi szépséget kínál tehetséges tanítványaink alkotásából rendezett virtuális kiállításunk. Minden bizonnyal örömmel bújják egykori diákjaink a tablókat, régi fényképeket.
Az Arany-köpéseket olvasgatva mindenki meggyőződhet arról, hogy a mi iskolánknak is voltak és vannak szórakoztató egyéniségei.
Az iskola, a gyermekkori titkok, álmok, küzdelmek színtere, üzen minden „aranyosnak”.
A hosszú évek távlatából új jelentőséggel bír az itt megszerzett tudás. Élmények, érzések elevenednek meg. Régen elfelejtett történetek kelnek életre, barátok képei tűnnek fel, újraéljük a szeretet apró megnyilvánulásait, egy-egy mosolyt, simogatást, biztató szót, a kedves pillanatokat.

Kedves „Aranyosok”!

Évkönyvünk az iskola születésnapi ajándéka.

Fogadjátok szeretettel!

Kissné Gera Ágnes
igazgató

Szegedi Arany János Általános Iskola 6724 Szeged, Kukovecz Nana utca 4-6
Telefon: 62/547-056 Fax: 62/547-056