2023. június 8. csütörtök - Medárd
Arany7  

Egy felsős szemszögéből (részlet az AranyÁsz tavaszi számából)

Hétfő: Az alsósoknál KI MIT TUD?, a felsősöknél a KÉPZELT NÉPEK OLIMPIÁJA volt. Mivel én felsős vagyok, az utóbbin vettem részt, ahol volt minden: síelés, kötélmászás, ördögváltó, múmiakötözés, pingponglövészet, hullahoppkarika-dobálás, és még sok más érdekes és fárasztó dolog. A nap végén mindenki vidáman (és hullafáradtan) tért haza.

Kedd: Nagyon sok program futott egyszerre: irodalmi kávéház, városi szavalóverseny, angol és rajz versenyek, foci. A barátnőimmel a legutolsónál ragadtunk le. A vendégek a Piaristából és a Rókus II-ből jöttek. Végül Arany csapatunk (a szurkolási hiány miatt) a 2. helyre szorult. A fiúk mindent megtettek, csak a közönség volt halk. De ne keseredjünk, ez is szép helyezés, a hanghiányt pedig jövőre pótoljuk! Szóval örökké: HAJRÁ ARANY!

Szerda: Az alsósoknál OLIMPIA, a felsősöknél KI MIT TUD? volt. Láthattunk mindent; dalolástól kezdve táncon és bűvészkedésen keresztül egészen a komédiáig és hangszerjátékig. Remek kis produkciókat élvezhettünk végig, melyekre biztosan sokat készültek az előadó diákok.

Csütörtök: Lezajlott a szavazás, és megválasztották diákigazgatónak Rácz Dánielt! Utána érvénybe léptek az új szabályok, és kiszórakozhattuk magunkat a maradék pár órában.

Péntek: A termeket feldíszítettük. A diákok aranytallérokkal fizethettek a teremlátogatásért. Szép és humoros ötleteket láthattunk. A nap végén kihirdették az eredményeket, majd a diákigazgatónk lezárta a hetet.

Remélem mindenki nagyon élvezte a programokat!

Szegedi Arany János Általános Iskola 6724 Szeged, Kukovecz Nana utca 4-6
Telefon: 62/547-056 Fax: 62/547-056