2023. május 28. vasárnap - Csanád, Emil
A diákönkormányzat termének felújítása  

Az Arany János Általános Iskola nagy gondot fordít az Iskola külső és belső tereinek szépítésére. Igényes, gyerekbarát környezet megteremtésén fáradozunk,  ahol a XXI. század technikai  vívmányait a tanítás-tanulás szolgálatába állítjuk. Minden évben új célokat tűzünk ki és a szülői közösséggel  közösen igyekszünk megteremteni ennek forrását.

Az idén a diákönkormányzat termének felújítását terveztük, mellyel iskolánk krónikus helyhiányát is csökkenthetjük. A poros, huzatos raktárból Megyeri Éva lakberendező segítségével varázsoltunk vonzó termet. A terem homlokzatán a szárnyas fiút –iskolánk jelképét- Szőke András grafikus tervezte. A helyiségben kialakított WIFI az internet elérhetőséget biztosítja. Reményeink szerint hamarosan  mobil eszközök segítik, hogy az internet adta  lehetőségeket beépítsük a tananyag feldolgozásába. A termet iskolánk egyik legjelentősebb szponzoráról  Nagy Attila vállalkozásáról kapta, aki sajnos nincs már közöttünk.  Elkötelezetten támogatta iskolánkat, a felújításoknál, a termek kialakításakor személyesen felügyelte, hogy minden a legnagyobb rendben történjen.

A terem kialakítása, megvalósulása, az elmúlt hónapok alkotása a közösség erejét szimbolizálja. A költségek felét az Iskola saját bevételei, a másik felét pedig az Alapítvány fedezte.

Terem kialakítása 1 600.000 Ft   Iskola saját bevétele

Közlekedő folyós festése 106.000 Ft    Alapítványi támogatás

Bútorzat 1 052.275 Ft   Alapítványi támogatás

Faldekoráció 137.160 Ft    Alapítványi támogatás

Dekortapéta 38.100 Ft    Alapítványi támogatás

Összesen: 2 933.535 Ft

 

Köszönetünket fejezzük ki a szülőknek, akik támogatásával újabb szép tanteremmel gazdagodhatott Iskolánk.

Szegedi Arany János Általános Iskola 6724 Szeged, Kukovecz Nana utca 4-6
Telefon: 62/547-056 Fax: 62/547-056