2019. december 16. hétfő - Aletta, Etelka
Örökös tagság  

Az Örökös tagság címet 2004-ben „alapította” a nevelőtestület. Azok a személyek kapják ezt az elismerést, akik jelenléte, segítsége meghatározó az iskola életében. Ma is az iskola baráti köréhez tartoznak.

Fábián PéterFábián Péter, 2004

Sokirányú tevékenységének elismeréseként elsőként részesült a díjban. Tartalmasabbá, sokszínűbbé tette a szülők és az iskola kapcsolatát, szemléletváltozást hozott az SZMK működésében. Ötletgazdája, lelkes szervezője a Családi napnak.


Solymos LászlóDr. Solymos László alpolgármester, 2005

Neki köszönhetjük, hogy a tornaterem teljes rekonstrukciója megvalósult. Azóta az alpolgármester úr Családi napunk fővédnöke. Minden évben ellátogat közénk, ismeri és értékeli az iskola erőfeszítéseit, fejlesztési elképzeléseit, és a maga eszközeivel támogatja azokat. Az utóbbi években képviselői alapjából is támogatja intézményünket.


Kalmár FerencKalmár Ferenc, 2005

Rókus városrész képviselőjeként régóta jó kapcsolatot ápol iskolánkkal. Érdeklődéssel figyeli az iskola fejlesztéseit, törekvéseit. 2004 óta minden évben képviselői alapjából jelentős összeggel járul az iskola céljainak megvalósulásához. Rendszeresen részt vesz az iskola rendezvényein, a szülői munkaközösség és az alapítvány által rendezett iskolaszépítési akciókban.


Nagy AttilaNagy Attila vállalkozó, Baráth 2002 Kft.

A Baráth 2002 Kft. iskolánk legjelentősebb szponzora. Az iskolaút programban, a tornaterem felújításában a könyvtár és az angolterem kialakításában is jelentős részt vállalt.
Attila igazi társ az iskolaszépítési, -fejlesztési projektek során. Néha ugyan elakad a lélegzete terveink hallatán, de nincs olyan ötletünk, kérésünk, amelynek a megvalósításában ne számíthatnánk rá. Mindezen túl minden váratlan hiba elhárításában azonnal a segítségünkre siet.


Tari Ferencné 2008.

Ancika – ahogyan mindenki nevezi – viszonylag rövid ideig dolgozott iskolánkban, de meghatározó volt életünkben. Átszervezte a gazdasági hivatalt, új szokásokat, mentalitást honosított meg intézményünkben. Tudása, iskola iránti elkötelezettsége példaértékű.

Örökös belépő

Iskolánkba járnak olyan gyerekek is, akik nem is annyira a tanulmányi eredményükkel, mint inkább megbízhatóságukkal és segítőkészségükkel váltak ismertté. Egy idő után ezek a diákok annyira otthon érezték magukat az iskola falai közt, hogy egyre több feladatot bíztak rájuk, s rendezvényeink (pl. ünnepségek, farsang, diszkó, Családi nap) előkészítése nélkülük már elképzelhetetlen volt. Munkájuk igen sokoldalú, az „elsötétítéstől" a színpadépítésig mindenhez értettek. Ez már egy jó ajánlólevél lehetne a Szegedi Nemzeti Színházba, ha esetleg a színpadmester igényt tartana a HÓ-RUKK csapat munkájára. Ők azok, akik nyolc év után sem unják meg alma materüket, és rendszeresen visszajárnak. Mi ezt előre sejtettük, s hogy ők bármikor beléphessenek az iskola területére, „Örökös belépőt” nyertek egy szerény „Köszönet fiúk!” kíséretében:

Kelemen István, Sztancs Attila, Batiz Balázs, Tóbiás Ákos, Róvó Bence, Börcsök Dávid, Börcsök Krisztián, Curpás Ádám, Curpás Martin, Budai Martin, Papp Norbert, Tóbiás Ákos, Pál Lóránt.

Hó-Rukk Team

Szegedi Arany János Általános Iskola 6724 Szeged, Kukovecz Nana utca 4-6
Telefon: 62/547-056 Fax: 62/547-056