2023. június 8. csütörtök - Medárd

  November 20-án délután 14 órától a harmadik osztályok mérték össze erejüket, ügyességüket a tornateremben.
Szabó Magda születésének 100. évfordulója alkalmából hirdettük meg Abigél vetélkedőnket a 7-8. osztályosok számára.
Hétköznapi tudomány – keretében kísérletezős délutánokra várjuk az érdeklődőket. Az első foglalkozások a mikroszkópizálás rejtelmeibe avatta be a résztvevőket.
Október 28-án a 6. évfolyam Pestre utazott. A jó hangulatú kirándulás programjában színház- és múzeumlátogatás szerepelt.
Az őszi szünet előtti utolsó tanítási nap délutánja már nem szólhatott a tanulásról. A napközis csoportok birtokba vehették az iskola udvarát.
Az 5-6. évfolyam osztályaiból 3-3  érdeklődő tanulót vártunk a kísérletezős délutánunkra, de ennél sokkal többen kéredzkedtek be, nagy örömünkre.
2017. november 10-én valósult meg a Szeged Táncegyüttes és a Szegedi Arany János Általános Iskola szervezésében a neves táncfolklorista, Dr. Martin György születésének 85. évfordulója alkalmából, valamint Tápé híres népművészének, Ács György halálának 50. évfordulója alkalmából megrendezett nemzetközi néprajzi vetélkedő.
  Október 25-én 14 órakor csinosan öltözött, izgatott kis mesemondók, valamint szüleik és tanítóik népesítették be iskolánk könyvtárát.
Nehéz téma ez a 8. osztályosaink körében. Mi legyek, ha nagy leszek?  Erre a kérdésre próbál segítséget nyújtani az Iparkamara.
Szegedi Arany János Általános Iskola 6724 Szeged, Kukovecz Nana utca 4-6
Telefon: 62/547-056 Fax: 62/547-056