2023. február 7. kedd - Rómeó, Tódor

Szeptember 25-én, szerdán tartottuk meg a hagyományosnak mondható, évindító napközis programunkat a közeli SZVSE pályán.
Hagyományos őszi napközis kirándulásunkat az idén szeptember 24-én a Szent Mihály napi vigasságok színhelyére, Bugacpusztára szerveztük.
A hét végén rendezték Szegeden az egyik kereskedelmi bank által támogatott futóversenyt.
Kedves Szülő! Napközis munkaközösségünk 2011. szeptember 24-én, szombaton, autóbuszos kirándulást  szervez Bugacpusztára, a Szent Mihály napi vigasságokra.
A népmese napját első ízben 2005. szeptember 30-án rendezték meg. A nap célja, hogy a könyvtárosok, az óvónők, a pedagógusok és a mesével foglalkozó szakemberek, valamint a meseszerető gyerekek és felnőttek ezen a napon megkülönböztetett tisztelettel forduljanak mind a magyar, mind más népek meséi felé.
Levelező versenyek irodalomból és nyelvekből a www.levelezoversenyek.hu weboldalon
Pénteken (2011.09.23.) Vadasparkba ment a 6. évfolyam, összesen 40 gyerek és 2 tanár.
A már jól bevált Partfürdő ismét nagyszerű helyszíne volt az idei DÖK-napunknak. Kicsik és nagyok is nagyszerűen érezték magukat és nem csak amiatt, mert nem kellett suliba jönni.
Boldog felsősökkel és kicsit félős elsősökkel telt meg szeptember elseje reggelén iskolánk.
Szeprember 20-tól 24-ig erdei iskolában voltunk Sástón, Mátrafüred közelében. Ekkor pótoltuk a tavasszal, az esőzések miatt elmaradt kirándulást.
Szegedi Arany János Általános Iskola 6724 Szeged, Kukovecz Nana utca 4-6
Telefon: 62/547-056 Fax: 62/547-056