2023. február 7. kedd - Rómeó, Tódor

Vadászható állatok kiállítás, DÖK-nap, tánctábor, amőba verseny, erdei iskola.
Szeprember 20-tól 24-ig erdei iskolában voltunk Sástón, Mátrafüred közelében. Ekkor pótoltuk a tavasszal, az esőzések miatt elmaradt kirándulást.
Idén szeptember 15-én, szerdán tartottuk a szokásos évi DÖK-napunkat. Annyira tetszett a tavalyi helyszín, hogy ebben az évben is a Partfürdő területét választottuk, mert egy kicsit el akartunk szakadni az iskolapadoktól, az iskola épületétől. Kissé saras volt ugyan a terep, de végre igazán jó időnk volt!
A Táncművészeti Alapiskolának köszönhetően a 8.a osztály szeptember 8-12. tánctáborban vehetett részt Mezőkövesd – Zsóry-fürdőn. A tanulók nagyon élvezték az ott eltöltött öt napot.
2010. augusztus 31-én sok felnőtt (szülők, nagyszülők, érdeklődők) tisztelte meg iskolánk tanévnyitó ünnepségét.
A népmese napját első ízben 2005. szeptember 30-án rendezték meg. A nap célja, hogy a könyvtárosok, az óvónők, a pedagógusok és a mesével foglalkozó szakemberek, valamint a meseszerető gyerekek és felnőttek ezen a napon megkülönböztetett tisztelettel forduljanak mind a magyar, mind más népek meséi felé.
Mi hetedikesek idén szeptemberben indultunk el az erdei iskolába hazánk egyetlen magashegységi tájára a Bükk-fennsíkra.
Huszonnégy tanuló nevezett az iskolai amőba versenyre, melyet szeptember 14-én tartottunk a könyvtárban.
Iskolánk hagyományaihoz híven az idei tanév első napján nyolcadikosaink meglátogatták az első osztályosokat tantermeikben.
Szegedi Arany János Általános Iskola 6724 Szeged, Kukovecz Nana utca 4-6
Telefon: 62/547-056 Fax: 62/547-056