2023. június 8. csütörtök - Medárd

A 3.b osztály sok olyan történelmi és földrajzi ismeretre tett szert a tanévben, amelyeknek megerősítésére a Pécsre, Pécsváradra, Abaligetre, a Mecsekbe szervezett kirándulás kiváló megerősítésül szolgált.
A Föld Napja alkalmából iskolánk tanulói és tanárai A kék bolygó II. természetfilm-sorozatához készült számot dolgoztak fel*
A Szegedi Arany János Általános Iskola 7. évfolyama és pedagógusai a Határtalanul program keretében Erdélyben jártak 2018. május 24-29 között.
2017. júniusában a 3.a és 3.b osztályok felejthetetlen három napot töltöttek a zánkai Erzsébet-táborban
Június 7-én kora reggel a 6. évfolyam 1 híján 100 fővel a Tesco parkolóból indult az erdei iskolai programjára.
Napjainkban igen fontos, hogy a gyerekek főleg a nyári szünet előtt tisztában legyenek a helyes közlekedési szabályokkal, igyekezzenek őket lehetőleg készségszinten elsajátítani.
A nyári napközi 1-2. osztálya ellátogatott a Szegedi Tűzoltóságra, ahol Ménesi Máté (2.c osztályos tanuló) édesapja beszélt nekünk a hivatásos tűzoltók munkájáról.
Ebben az évben a 3. a osztályos tanterem fő dekorációja egy festett fa volt.
Az iskolai nyári napköziben a harmadikosok jutalom utazáson vehettek részt. Így jutottunk el  Mogyoródra a Hungaroring pályára.
Május végén négy osztállyal jártunk a Fogadalmi templomnál. Programunkban Szeged legszebb épületével ismerkedtünk meg kívül-belül.
Szegedi Arany János Általános Iskola 6724 Szeged, Kukovecz Nana utca 4-6
Telefon: 62/547-056 Fax: 62/547-056