2023. május 28. vasárnap - Csanád, Emil

Kirándulások a Vadasparkba és Palicsra, papírgyűjtés, számháború, sportversenyek
Rengeteg papír összegyűlt, nézd meg, ki hozta a legtöbbet!
2011. április 19-én rendeztük meg iskolánkban a 3-4. osztályosok részére a már szeptemberben meghirdetett projektek bemutatóját.
Raffai Erika tanár néni és 2-os tanítványai egy különleges nemzetközi projektben vettek részt. Használaton kívüli számítógép egereket újrahasznosítottak, azaz csodálatos kézügyességgel új kis állatokat varázsoltak belőlük.
A 3-4. osztályosok városi könyv- és könyvtárhasználati vetélkedőjét 2011.április 14-én rendezték meg a Béke Utcai Általános Iskolában, ahol 9 csapat mérte össze tudását.
Iskolánkban zajlott április 30-án az országos Liszt Ferenc Műveltségi verseny városi fordulója.
A „Két európai állatkert a környezetvédelmi oktatás fejlesztéséért” című pályázat keretében 2011 április-májusában különböző időpontokban vettek részt iskolánk tanulói a szegedi és a palicsi vadasparki programokban.
Általános iskolások mérhették össze tudásukat a Somogyi-könyvtárban a Csongrád Megyei Könyvtárosok Egyesülete által szervezett könyvtárhasználati vetélkedő megyei versenyén.
A szegedi Vörösmarty Mihály Általános Iskola immár 4. éve ad helyszínt a 7-8.osztályosok könyv- és könyvtárhasználati versenyének. Az idei verseny Gutenbergnek állított emléket. 
200 évvel ezelőtt született Liszt Ferenc, ezért 2011-ben többféleképpen is emlékezünk rá. 
Szegedi Arany János Általános Iskola 6724 Szeged, Kukovecz Nana utca 4-6
Telefon: 62/547-056 Fax: 62/547-056