2023. június 8. csütörtök - Medárd

Ebben az évben iskolánk rajzversenyének témája a „Százszorszép világ” volt. Sok minden jut eszünkbe e két szóról: érzések, emlékek, emberek, szépséges, városok, tájak, kedvenceink.
Február 25-én a Délmagyarország Szerkesztőségébe és a Nyomdába látogattunk. 
A versenyben a pontosságon kívül a gyorsaság is nagy előnyt jelentett.
Március 28-án rendeztük meg iskolánkban a Megyei Balladamondó Versenyt. Köszönjük a kollégák munkáját, hogy évről évre színvonalas területi versenyt rendeznek, melynek köszönhetően idén a területi fordulókból 16 szavaló jutott a megyei versenyre.
Az Arany-hét zárásaként a felsős osztályok körében megrendeztük a népek karneválját. Még a DÖK-nap alkalmával minden osztály kapott egy különleges népet, akit ezen a napon kellett bemutatnia.
  Az Arany-hét keddi napján ismét megrendeztük az Irodalmi Kávéházat. Ezen az eseményen Szeged gyermekíróit és költőit láttuk vendégül.
Február 22-én az iskolagyűlésen bemutatkozott négy diákigazgató jelöltünk, Szabó B Anikó. Paragi Enikő, Pap András és Selényi Márk.
  Az igazitól abban is különbözött, hogy itt mindenki nyert. Észrevétlenül fejleszthette a valószínűségi gondolkodását, kipróbálhatta a szerencséjét.
Ebben az évben a rajzverseny témája az volt, hogyan és mi köt össze bennünket embereket, iskolákat, tájakat, földrészeket? A zsűrit nehéz feladat elé állította a 6 iskolából beérkező 127 versenymű.
Arany hét szerda délutánján a tornatermet az 5. és 6. osztályos lovagok vették birtokba, hogy összemérhessék erejüket.
Szegedi Arany János Általános Iskola 6724 Szeged, Kukovecz Nana utca 4-6
Telefon: 62/547-056 Fax: 62/547-056