2019. augusztus 19. hétfő - Huba

Az  Arany-hét első délutánja az alsósoknak izgalmasan és vidáman telt.
Március első hetében emlékeztünk iskolánk névadójának 99. születési évfordulójára. A sok színvonalas rendezvény közül kiemelkedik az 1-2. osztályosok szavalóversenye.
  Az Arany-hét keddi napján ismét megrendeztük az Irodalmi Kávéházat. Ezen az eseményen Szeged gyermekíróit és költőit láttuk vendégül.
Február 22-én az iskolagyűlésen bemutatkozott négy diákigazgató jelöltünk, Szabó B Anikó. Paragi Enikő, Pap András és Selényi Márk.
  Az igazitól abban is különbözött, hogy itt mindenki nyert. Észrevétlenül fejleszthette a valószínűségi gondolkodását, kipróbálhatta a szerencséjét.
Az Arany-hét lezárásaként izgalmas mesebirodalmat varázsoltak a napközis tanítók a gyerekek számára.
Ebben az évben iskolánk rajzversenyének témája a „Százszorszép világ” volt. Sok minden jut eszünkbe e két szóról: érzések, emlékek, emberek, szépséges, városok, tájak, kedvenceink.
Február 25-én a Délmagyarország Szerkesztőségébe és a Nyomdába látogattunk. 
A versenyben a pontosságon kívül a gyorsaság is nagy előnyt jelentett.
Március 28-án rendeztük meg iskolánkban a Megyei Balladamondó Versenyt. Köszönjük a kollégák munkáját, hogy évről évre színvonalas területi versenyt rendeznek, melynek köszönhetően idén a területi fordulókból 16 szavaló jutott a megyei versenyre.
Szegedi Arany János Általános Iskola 6724 Szeged, Kukovecz Nana utca 4-6
Telefon: 62/547-056 Fax: 62/547-056