2023. június 8. csütörtök - Medárd

Az idei évben is indítottunk versenyzőket a Rókusi Általános Iskolában rendezett tankerületi Milne angol nyelvű szavalóversenyen.
Az MME (Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület) idén negyvenéves, s a logójukban megjelenő túzok lett az idei év madara.
Az idén is megrendeztük a sokak által már nagyon várt, hagyományos cserebere vásárunkat.
Az Arany János sulisok által felajánlott plüssállatokat diákjaink átadták a Vadasparki karácsonyra ellátogató, nehéz helyzetben élő gyerekeknek.
November utolsó péntekén újra megrendeztük a már hagyományosnak mondható cserebere vásárunkat.
December 5-én, pénteken fiú csapatunk gyermek kezdő kategóriában Budapesten az UTE Mikulás Kupáján versenyzett. December 6-án, szombaton, Budapesten a Rákoskerti Torna Kupán tornáztunk. December 7-én, vasárnap a lányok Mikulás Kupáját rendezték Budapesten a Postás Tornacsarnokában.
December 3-án a fogyatékosok világnapjára emlékezve megismerkedtünk a hallássérültek által használt jelnyelv alapjaival.
Iskolánkban az idén negyedik alkalommal –november 28.-án - rendeztük meg a hálaadás napi vetélkedőt most a 6. és a 7. évfolyam számára.
Szombaton délelőtt rendkívüli rajz órát tartottunk a Móra Ferenc múzeumban, ahol Munkácsy Mihály műveit láthattuk kedvezményesen.
Áldott, békés karácsonyt és boldog új esztendőt kívánnak az Arany János Általános Iskola tanulói.
Szegedi Arany János Általános Iskola 6724 Szeged, Kukovecz Nana utca 4-6
Telefon: 62/547-056 Fax: 62/547-056