2019. június 19. szerda - Gyárfás

November 15-én rendeztük meg iskolánkban a 3-4. évfolyamosok szavalóversenyét. A gyerekek érthető izgalommal, de nagyon felkészülten érkeztek a megmérettetésre.
2011. november 9-én rendeztük meg az idén a felsős Kazinczy-versenyt. 22 csinos és lelkes kis tanulónk járult a zsűri elé, és olvasta fel a kötelező szöveget.
A 6. évfolyam tanulói A serdülőkor változásai című projekt keretében Dr. Gaál Magdolna bőrgyógyász-kozmetológussal beszélgethettek november 15-én délután a könyvtárban.
Készítsetek projektet! Ha sok kérdésed van a világról, és a tananyag nem ad ezekre választ, ….. ha számtalan dolog érdekel, de az órákon kevés az idő ezek megismerésére, … ha szeretnél olyan társakkal együtt dolgozni, akiket szintén ugyanazok a dolgok  foglalkoztatnak, mint  téged, … … akkor válassz  a meghirdetett projektek közül, és jelentkezz!
Csütörtökönként 17 órától 19 óráig megyünk a Műjégpályára. Jelentkezni a gyülekezőn való megjelenéssel és az ellenőrzőben lévő szülői jóváhagyás és az oda-vissza útra vonatkozó szülői nyilatkozás bemutatásával lehet!
Októberben új projektet idítottunk iskolánkban. Az 5.b osztály bevonásával, közösen ismerkedünk a komposztálás rejtelmeivel.
Érdekes sportbemutató helyszíne volt minap a tornaterem. Fiatal birkózók, a SZVSE sportolói, régi volt tanítványaink érkeztek edzőjük, Savanya Ferenc vezetésével iskolánkba.
1825. november 3-án, a pozsonyi országgyűlésen határozták el a magyar rendek a Magyar Tudományos Akadémia létrehozását. A Magyar Tudósok Világtalálkozóján (1996) döntés született arról, hogy ez a nap lesz minden évben A MAGYAR TUDOMÁNY NAPJA, amelyet először 1997-ben ünnepeltek meg.
2009. november 7-én, szombaton Kecskemétre utaztunk a napközisekkel.
2010. január 24-30. között sítúrát szervezünk.
Szegedi Arany János Általános Iskola 6724 Szeged, Kukovecz Nana utca 4-6
Telefon: 62/547-056 Fax: 62/547-056