2023. június 8. csütörtök - Medárd

Hétköznapi tudomány – keretében kísérletezős délutánokra várjuk az érdeklődőket. Az első foglalkozások a mikroszkópizálás rejtelmeibe avatta be a résztvevőket.
Október 28-án a 6. évfolyam Pestre utazott. A jó hangulatú kirándulás programjában színház- és múzeumlátogatás szerepelt.
Az őszi szünet előtti utolsó tanítási nap délutánja már nem szólhatott a tanulásról. A napközis csoportok birtokba vehették az iskola udvarát.
Testvérosztályok barátságos vetélkedőjén vettek részt a 4. és 8. osztályos tanulók november 23-án, 14 órakor iskolánk tornatermében.
Iskolánk 3. évfolyamos tanulói október hónapban az Állatok világnapja alkalmából többfordulós vetélkedőn vettek részt. 
2017. november 10-én valósult meg a Szeged Táncegyüttes és a Szegedi Arany János Általános Iskola szervezésében a neves táncfolklorista, Dr. Martin György születésének 85. évfordulója alkalmából, valamint Tápé híres népművészének, Ács György halálának 50. évfordulója alkalmából megrendezett nemzetközi néprajzi vetélkedő.
  Október 25-én 14 órakor csinosan öltözött, izgatott kis mesemondók, valamint szüleik és tanítóik népesítették be iskolánk könyvtárát.
November 24-én tartottuk iskolánkban azon két népszerű sportág – szertorna és röplabda – bemutatóját, amelyek nagyértékű szerekkel, eszközökkel gazdagodtak az MDSZ és a sportágak szakszövetségei jóvoltából.
Október 29-én reggel a 3.d osztályosokkal egy kalandos túrára indultunk Kecskemétre.
  November 11-én Márton-napi lakomát rendezett a 3.c osztály, amin vendégül láttuk a testvérosztályunkat, a 7.d-t.
Szegedi Arany János Általános Iskola 6724 Szeged, Kukovecz Nana utca 4-6
Telefon: 62/547-056 Fax: 62/547-056