2023. február 2. csütörtök - Aida, Karolina

Kamarakoncert a könyvtárban a Zenei Világnap alkalmából, városi utcai futóverseny, A mi nagy könyvünk című program indítása a tornateremben,kísérletező délután, Fehértó túra, őszi kézműveskedés a napköziben, foci házibajnokság, Halloween Party
Október 28-án megpróbáltuk repülőjegy nélkül, 60 perc alatt körbeutazni a Földet. Az 5.-es és 6.-os csapatok a Google Föld nevű számítógépes program segítségével keresték meg először a világ öt leghíresebb épületét.
Alsós és felsős tanulók mozgatták át agytekervényeiket, hogy bizonyítsák szórakozva is lehet fejleszteni gondolkodásukat.
Az év projektjéhez illeszkedve az „Egészségedre” program alkalmával az alsós gyerekek bepillantást nyerhettek a fogmosás helyes szabályairól egy kis film segítségével.
Októberben a napközisek kézműves foglalkozásokon egy vidám őszi kertet "varázsoltak" az aulába.
2010. október 29-én iskolánk Memória versenyt rendezett 37 tanuló részvételével.
Október 27-én megtartottuk a mostmár hagyományosnak mondható Halloween Party-t az iskolában.
Október 22-én  megemlékeztünk az 1956.os forradalomról.
Október 19-én a könyvtárban láttuk vendégül K. Kis Norbert búvároktatót, és fiát Patrikot, aki szintén le mer merülni a mélybe.
Milyen is lehet az októberi természet? Hogyan is készülődnek a költözőmadarak hosszú útjukra? Erre voltunk kiváncsiak október 17-én. Buszra, bicajra pattantunk és ellátogattunk a Fehér-tó partjára.
Szegedi Arany János Általános Iskola 6724 Szeged, Kukovecz Nana utca 4-6
Telefon: 62/547-056 Fax: 62/547-056