2023. május 28. vasárnap - Csanád, Emil
Október 26-án, pénteken az 5-6. évfolyamból 40 állatbarát diák látogatott el a szegedi Vadasparkba. Célunk az volt, hogy megfigyeljük az állatok mozgását.
Október 13-án (szombaton) egy 34 fős csapat kirándulni indult a Hódmezővásárhelytől 6 km-re levő Mártélyra, a Holt-Tiszaág egyik legrégebbi halászfalujába.
Október 9-én az Örökmozgó programsorozat keretében vendégül láttuk a paralimpikon Biacsi testvéreket.
A héten egy vidám nyitóünneppel megkezdtük az Örökmozgó-év programsorozatát.
Idei iskolai projektünk fő gerincét a gyermekek mozgásvágyának támogatása, segítése adja. A mozgás bemutatását viszont kitágítjuk, és bemutatjuk, hogyan is jelenik meg a mozgás az egyes tudományágakban, mindennapi életünkben.
Iskolánk vendége volt Kovács Eszter, aki Közép-Európában egyedülállóként, a Wing Tsun kung fu negyedik szintű női mestere. 
Október 13-án közel 200 alsó tagozatos tanuló indult vonattal Budapestre. Utunk először a Fővárosi Nagycirkuszba vezetett, ahol lélegzetelállító produkciókat láthattunk.
Október első hétvégéjén az Örökmozgó-év keretében lebicajoztunk hazánk legmélyebb pontjára.
Kipróbáljuk a mozgás sokféle fajtáját, megvizsgálhatjuk a világegyetem mozgásformáit, a bolygók keringését, a párduc ugrását, a magasugró vetődését. Csúcsra, és mélybe is mászunk.
Biciklis túra Tiszaszigetre, kirándulás Mártélyra, töltésfutás, görkori, Kung-fu a könyvtárban
Szegedi Arany János Általános Iskola 6724 Szeged, Kukovecz Nana utca 4-6
Telefon: 62/547-056 Fax: 62/547-056