2023. május 28. vasárnap - Csanád, Emil
Október 4-én reggel felnőttekből és gyerekekből álló lelkes kis csapat gyülekezett az iskolánk mellett. Céljuk az volt, hogy minden csapadéktól függetlenül sétáljanak egy nagyot a Budai-hegység erdeiben.
Szeptember 20-án szombaton reggel a 6.b-sek is borongós felhős reggelre ébredtek, de sebaj: elhatározták, hogy felkutatják, és bejárják a nemrég átadott Tiszai Tanösvényt.
Az Örökmozgó program keretében idén tavasszal is csatlakoztunk a Critical Mass kerékpáros felvonuláshoz.
Pénteken az Örökmozgó-Együttfutók a Búvár-tavat futották körbe.
Március 21-én a a 7-8. osztályok két-két képviselője, mozgolódhatott a fizikai kísérletek délutánján.
Október havának 9. napján az „Aranypalotában” az (alsós) osztály-családok megtartották első lovagi gyűlésüket és - a Láthatatlan Hírnök térképének segítségével – felkutatták kincses ládikáikat.
Idén harmadik alkalommal tartottunk Nordic walking edzést. Varga Ági néni Nordic walking tréner segített megismerkedni ezzel a sporttal.
Április 19-én iskolánk 7. és 8. osztályok 4-4 képviselője virtuális utazáson vehetett részt az angol teremben! Ellátogattunk Londonba az örökmozgó projekt keretén belül.
Gyerekkorunk kedvenc játéka az ugrókötél. Az elmúlt években a játékból komoly sportág fejlődött ki, melyben a versenyzők különböző kategóriákban mérhetik össze tudásunkat.
Záróeseményéhez érkezett az alsó tagozat „Miénk ez a cirkusz, itt mindenkire szerep vár…!” címet viselő éves projektje.
Szegedi Arany János Általános Iskola 6724 Szeged, Kukovecz Nana utca 4-6
Telefon: 62/547-056 Fax: 62/547-056