2020. november 25. szerda - Katalin
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Belépés
Emlékezz rám
Egy iskoláról sokféleképpen informálódhatunk. de a legjobb mégis az lenne, ha titokban bekukucskálhatnánk és megleshetnénk órákat. Néhány perces filmünk ezt az élményt kínálja.
Az ősz több szakmai sikert hozott intézményünk számára, mely pedagógusaink elhivatottságát, felkészültségét, a pedagógiai tevékenységük színvonalát bizonyítják.
Az iskolai könyvtárak nemzetközi hónapjához igazodva 2013 óta szervezzük meg diákjaink számára a könyvtári éjszakát. Így 2020. október 22-én már a VIII. Könyvtári éjszaka került megrendezésre.
A beteg gyermek ebédjét csak a betegség első napján 11:00-11:30 között lehet elvinni. Az ebéd befizetésére az intézmény területén a jövőben nincs lehetőség.
A következő tünetek észlelése esetén a gyerek nem mehet gyerekközösségbe:
A Rókusi Plébánia ebben az évben is tartós élelmiszerrel segíti karácsonykor az arra rászoruló családokat. Kérjük Önöket, hogy ha tehetik, december 1. és 15. között juttassák el adományaikat iskolánk portájára.
Október 16-án iskolánk megújult DÖK-csapata szabadtéri DÖK-jó Halloween partyt szervezett az udvaron.
Iskolánk tornászai októberben végre versenyezhettek. Szinte minden hétvégére jutott egy kis megmérettetés valamelyik korosztálynak.
A nevelési-oktatási intézményt kizárólag COVID-19 fertőzés tüneteit nem mutató, egészséges gyermek, tanuló látogathatja, akutan náthás, köhögős, lázas beteg maradjon otthon. Az oktatásban, nevelésben, ill. az intézmény működtetésében csak COVID-19 tünetektől mentes, egészséges dolgozó vehet részt.
A járványügyi helyzetre való tekintettel az alábbi szabályokat kérjük betartani:
Szülők figyelmébe...
Szegedi Arany János Általános Iskola 6724 Szeged, Kukovecz Nana utca 4-6
Telefon: 62/547-056 Fax: 62/547-056